Süspansiyon Test

Süspansiyon Test

Tüm araçlar yolcu taşır, bu nedenle güvenli bir şekilde yol alabilmesi önemlidir. Süspansiyon sistemleri, bozuk yollarda sarsıntıları emerek araçların dengeli bir şekilde hareket etmesini sağlar. Süspansiyon Testi, araçların yolda güvenli bir şekilde ilerleyebilmesi için süspansiyon sistemlerinin güvenliğini ve performansını kontrol eder. Bahçelievler’de bulunan Pilot Garage Oto Ekspertiz Merter, alım satım sırasında süspansiyon sorunlarının tespit edilmesine yardımcı olan hizmetler sunmaktadır.

Süspansiyon Testi Nedir?

Araç süspansiyonu, aracın gövdesinin zemini ile temasını sağlar ve yol sarsıntılarını emerek yolcuların konforunu artırır. Süspansiyon sistemleri, aracın tipine ve boyutuna göre farklılık gösterir. Hava yastıkları da yol sarsıntılarını emmeye yardımcı olur, ancak amortisörler kadar etkili değildir. Çoğu araç, satışa çıkmadan önce süspansiyon testi prosedürlerinden geçer. Bu testler, araçların güvenli bir şekilde kullanılabileceğini garanti eder. Bahçelievler’deki firmamız, araçların süspansiyon sistemlerinin performansını değerlendirmek için süspansiyon testi hizmeti sunmaktadır. Bu hizmetten yararlanarak aracınızın süspansiyon sisteminin güvenli ve verimli bir şekilde çalışıp çalışmadığını öğrenebilirsiniz.

Süspansiyon Testi Firması Hizmetleri Nelerdir?

Süspansiyon testleri, tüm katılımcıların güvenliğini sağlamak için belirlenmiş bir prosedürü takip eder. Bu prosedür, ilgili tüm bileşenlerin bir araca monte edilmesini ve ardından her bir bileşenin performansını değerlendirmek için çeşitli testler yapılmasını içerir. Örneğin, güvenlik tamponlarının testinde, farklı darbe tipleri uygulanarak en iyi ayarlar belirlenir. Daha sonra, her bir kurulumun ne kadar kuvvete dayanabileceği ölçülür. Bu testler, yeni bir modelin piyasaya sürülmesinden önce araç süspansiyonlarında herhangi bir sorunun tespit edilmesine yardımcı olur. Pilot Garage Merter, bu süreci en yüksek standartlarda yürütür ve sizlere en iyi hizmeti sunmayı hedefler.

Sizlere sunduğumuz hizmetler şunlardır:

  • Amortisör ve yay kontrolü,
  • Viraj demiri ve demir kontrolü,
  • Salıncak kontrolü,
  • Rot mili ve rot başı kontrolü,
  • Tekerlek bilyası kontrolü,
  • Aks mili kontrolü,
  • Kardan mili kontrolü,

Bu hizmetleri sizlere en yüksek standartlarda sunar ve kaliteli bir hizmet deneyimi yaşamanızı sağlarız. Pilot Garage Oto Ekspertiz Merter’in tüm hizmetleri sigortalıdır.